Misli

Pomeni mi vse

Glede tega, da bi sestavil svojo spletno stran, sem vedno imel resne pomisleke. Nisem pa točno vedel, kako se tega lotiti, kako zapisati recept (težavo sem rešil tako, da sem jih začel risati) in niti v sanjah nisem imel dovolj snovi za zanimivo vsebino. Da niti ne omenjam, koliko zanimivih strani s kuharsko vsebino že obstaja. Vedel pa sem, da če sem se v zadnjem desetletju toliko naučil o prehrani, sem s temi futr guruji praktično v istem čolnu. Menim, da je za zadosten učinek in resničen doseg potrebnih veliko piscev na isto temo. Tako sem štartal s svojim sajtom REPeat in vse se je nekako sestavilo skupaj.

Ta spletna stran mi predstavlja način, kako vse to deliti z vami, a tudi osebni mejnik in stalni opomnik, da je v kuhanje vredno vlagati čas in energijo. Prvič v življenju čutim, da so odločitve, ki jih sprejemam v zvezi s prehrano, dobro utemeljene in, upam si reči, gredo v pravo smer. Morda zveni pocukrano, a to mi daje moč. Prav gotovo pa mi največ pomeni ogromna podpora, ki sem je deležen. Na začetku sem si mislil, da bodo moje prispevke prebirali zgolj prijatelji in družina ter tako dobili navdih, da v svojih kuhinjah poskusijo nekaj novega. A spletno stran pregledujejo ljudje z vsega sveta, kar pa me osuplja! Imam diplomo iz novinarstva, zato je pisanje že od nekdaj moja strast. Ampak kuhanje je na vrhu gore. Zakaj sem si to tako dolgo tajil? Vse skupaj me je spodbudilo, da sem šel na ulico in začel ponujati brezplačne improvizirane gostinske storitve. Le zato da bi moje kreacije našle lačna usta. Nikoli še nisem bil tako prijetno vznemirjen.

Torej: HVALA vsem, ki me podpirate, berete ta blog ali priporočite kakšno od mojih jedi prijatelju. Vse to ima ogromen vpliv na moje življenje in mi pomeni vse.