Misli

Stvar okusa

Ne glede na to, ali vas čaka pomemben poslovni dogodek ali preprosta zahvala zaposlenim, vam z veseljem priskočim na pomoč. Preprost osnovni obrok lahko postane nepozabno doživetje tako za goste kot za sodelavce, visoko učinkovit dodatek ob kakšnihkoli možganskih prepihih ali posebnih priložnostih v vašem podjetju.

Naj vam postrežem z nekaj razlogi zakaj je tako. Sveža prehranska vrednost – REPeat je znan po svojem pristopu ‘od kmetije do vilic’. V glavnem uporabljam lokalno pridelano sadje in zelenjavo zato, da je hrana zagotovo sveža in okusna. Dostava na mizo – Z vnaprejšnjim naročilom potrdim vsak catering ‘setup’ in vam hrano dostavim. Preprostost naročanja in uživanje v celoviti ponudbi predstavljata najpomembnejša razloga za zadovoljstvo mojih jedcev. Okrepljena morala zaposlenih – nič ne povečuje morale zaposlenih bolje kot to, da skupaj počnejo nekaj pozitivnega. Dodajanje sveže pripravljenega obroka na seznam prednosti vašega poslovnega okolja je še zadnja ‘češnja na torti’.

Če želite, da se tovrstna ‘zahvala’ odvije v udobju vaše pisarne ali v bližnjem parku, lahko s tem polepšate dan svojim zaposlenim ter poslovnim partnerjem in jih dodatno motivirate za delo. Še danes me kontaktirajte, da vam pokažem, kako lahko dolgočasni obed s kratkim telefonskim klicem ali preko e-pošte spremenite v neverjetno izkušnjo.