Doživetje na REPeat

Doživetje na REPeat je popolno prizorišče za edinstveno brezmesno kuharsko delavnico. Mizo v obliki ‘old school’ skejta je izdelal moj prijatelj WoodMood Woodcraft. Da bo vaša izkušnja za najmanj 4 in največ 6 oseb čim bolj na komot, boste sedeli na udobnih štorih Wood&Blonde. V ambientu vas obdajajo fantastična umetniška dela mojih prijateljev iz celega sveta. Takšnega občutka pričakovanja res ne moreš falit. Doživetje na REPeat je kulinarično doživetje, kjer se obiskovalci družijo, skupaj kuhajo in uživajo v prijetni atmosferi.

Pokličite me na 031 230 123 ali pošljite e-mail na tibor@repeat.si.

Dobimo se na naslovu Nova vas 2, 6230 Postojna. V okolici je dovolj brezplačnih parkirišč. Sprehodite se do lesenih vrat v živi meji in že ste pri meni. Let’s do this!

Darilni bon

Podarite izkušnjo Doživetje na REPeat svojim najdražjim in prijateljem! Če želite, da vam darilni bon za delavnico pošljemo neposredno, mi sporočite ustrezen naslov za dostavo ali me pokličite na 031 230 123. Darilni bon je uporaben zgolj na lokaciji REPeat, brez vračila.

FAQ

Kakšna so pravila odpovedi?
Rezervacijo lahko brezplačno prekličete vsaj pet dni vnaprej po elektronski pošti ali telefonsko. Vsak preklic po tem obdobju bo predmet našega postopka preklica. Preklic je brezplačen, če vaš štor prenesete na drugo osebo. V nasprotnem primeru znaša znesek odpovedi 100% rezerviranega doživetja.

Kakšna je cena štora za mizo?
Cena enega štora na delavnici znaša 49 EUR.

Ali lahko pri vas tudi prespim?
Da. Na voljo so tudi ležišča, ena zakonska postelja in pograd.

Kaj se zgodi če zamudim na delavnico?
Pač začnete malenkost kasneje in zamudite del doživetja ;) Vsekakor bodite raje malenkost zgodnji oziroma točni!